Registratieverzoek als woningzoekende

Je kunt hier een verzoek tot registratie als woningzoekende bij Patrimonium insturen. Houd rekening met een aanzienlijke wachtduur. Afhankelijk van het soort woning waar je naar op zoek bent, kan het wel 4 à 5 jaar duren voordat je in aanmerking komt voor een woning.

De eerste registratiekosten bedragen € 15,00. Het jaarlijks verlengen van de registratie bedraagt € 10,00 per jaar.
Je kunt je registreren als je 18 jaar of ouder bent en je jaarinkomen niet hoger is dan € 40.765 (éénpersoonshuishouden) of € 45.014 (meerpersoonshuishouden). Als je inkomen boven deze grens ligt, heeft registreren alleen zin als je inkomen in de (nabije) toekomst onder de grens daalt.
Na je registratie ontvang je via e-mail je registratiebrief.

Hulp nodig?

Wil je je inschrijven, maar lukt dit niet online? Wij helpen je graag. Maak hiervoor een afspraak met ons via 0527 - 68 17 05.

Wat heb je nodig voor je registratieverzoek?

Ongeveer 15 minuten de tijd

Om alle gegevens van je registratieverzoek compleet in te dienen, heb je ongeveer 15 minuten nodig.

Inkomensgegevens van woningzoekende en eventuele partner

De juiste inkomensgegevens van de woningzoekende en de eventuele partner moeten worden ingevuld om een registratieverzoek in behandeling te kunnen nemen. Klik op deze link voor de uitleg van de inkomensgegevens die bij je registratie moeten worden ingevuld.

Verklaring huidige verhuurder

Als je op dit moment al een woning huurt of in de afgelopen 2 jaar een woning hebt gehuurd, is er een verklaring van je verhuurder nodig.
Klik op deze link om de verklaring te downloaden en laat deze invullen door je verhuurder.
Tijdens het registratieverzoek kun je de ingevulde verhuurdersverklaring uploaden.

Registratiekosten betalen via iDeal

De kosten van de eerste registratie zijn € 15,00. Je kunt deze aan het einde van het registratieverzoek gemakkelijk betalen via iDeal. Na deze betaling wordt het registratieverzoek in behandeling genomen.