Nieuwe update Patrimonium i.v.m. coronavirus

Het kabinet maakte op 21 april jl. bekend dat de meeste maatregelen in verband met het coronavirus worden verlengd tot 20 mei 2020. Deze maatregelen zijn noodzakelijk om de verspreiding van het virus te blijven beperken.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat bij ons voorop. Dat betekent dat Patrimonium de adviezen van de overheid en het RIVM opvolgt. Maar ook in deze ongewone tijd willen wij er voor u zijn als u vragen of problemen heeft.

Kantoor Patrimonium
Het kantoor van Patrimonium blijft gesloten voor bezoek tot en met 20 mei 2020. Een deel van onze medewerkers werkt thuis, maar ons kantoor blijft overdag telefonisch bereikbaar. Wij blijven urgente vragen zo goed mogelijk telefonisch en via de email te beantwoorden.

Hoe zijn wij bereikbaar?
Voor dringende vragen zijn wij dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar (0527-681705) of per mail via  info@patrimoniumurk.nl.

Dringende situaties
Bij dringende situaties kan het voorkomen dat contact niet kan wachten tot na 20 mei. Uiteraard zijn wij er dan voor u! Wij maken persoonlijk afspraken met u wat we dan doen.
Onze medewerkers beperken direct persoonlijk contact zo veel mogelijk. Ook bedrijven die voor ons werken vragen we zorgvuldig de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Betalingsproblemen
Kunt u de huur niet meer betalen vanwege de gevolgen van de corona-crisis? Neem dan contact met ons op, zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Wij leveren maatwerk bij uw verhuizing
Indien u de huur heeft opgezegd en gaat verhuizen zullen onze medewerkers met u afspraken maken op welke wijze de voor- en eindinspectie plaatsvinden.
Ook indien u een nieuwe huurwoning heeft toegewezen gekregen, zullen wij afspraken met u maken over het tekenen van het huurcontract en de sleuteluitgifte.

Heeft u vragen?
Op onze website kunt u heel veel informatie over ons lezen. Eventuele vragen kunt u mailen naar info@patrimoniumurk.nl.
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.