energieactie

Nieuwe energiebespaaractie voor huurders op Urk

De energieprijzen rijzen de pan uit! De overheid zorgt voor dempende maatregelen. Zo kunnen huishoudens die met een minimum inkomen moeten rondkomen een energietoeslag van 1300 euro ontvangen. Ook heeft de overheid op Prinsjesdag aangekondigd om te komen tot een prijsplafond voor gas en elektriciteit. Dit prijsplafond moet nog verder uitgewerkt worden.

Een extra actie voor huishoudens op Urk om energie te besparen.
Maar ook op Urk zitten we niet stil voor onze eigen huishoudens. Woonstichting Patrimonium is door de gemeente Urk betrokken bij de actie om te kijken hoe huishoudens op Urk energie kunnen besparen. Want het minder verbruiken van energie is nog altijd de beste besparing!

De vraag is hoe je als huurder kunt zorgen voor een lager energieverbruik?
Daarom hebben we heeft de gemeente Urk gekozen voor een specifieke actie gericht op huurders op Urk. Dit kost u als huurder niets en u krijgt adviezen waar en hoe u kunt besparen op uw energieverbruik. Ook krijgt u gratis een aantal besparingsmiddelen.

Wilt u ook uw energieverbruik verlagen?
Kijk op deze link om naar een filmpje met uitleg over deze actie te kijken.
Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan bij de gemeente Urk op: www.urk.nl/energiebesparingsactie

Of ga op 4 oktober tussen 15.00 tot 16.30 uur naar een vragenmoment op het gemeentehuis. U kunt hier zonder afspraak naar toe.

Klik hier voor de brief van de gemeente Urk.