Patrimonium levert haar eerste BENG huurkoopwoningen op

Op 25 juni 2020 heeft Patrimonium negen starterswoningen aan de Margrietstraat te Urk opgeleverd. De woningen voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Uiteraard zijn de woningen gasloos gebouwd, hebben een lucht/water-warmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen.

lees verder

Patrimonium start de bouw van 39 appartementen

Onlangs is Patrimonium gestart met de bouw van 39 appartementen voor 1 en 2 persoonshuishoudens aan de Constantijnstraat. 24 van deze appartementen worden levensloopbestendig gebouwd. Dat betekent dat deze appartementen ook geschikt zijn voor senioren. 15 appartementen zijn compacte tweekamerappartementen, die zeer geschikt zijn voor éénpersoonshuishoudens.

lees verder

Patrimonium heeft een nieuw ondernemingsplan

Patrimonium heeft een nieuw ondernemingsplan “De bakens verzetten”. De titel verraadt al dat we niet een heel andere koers gaan varen, maar op grond van de ontwikkelingen om ons heen accenten anders leggen dan voorheen. Regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en lokale omstandigheden vragen om een herijking van onze strategie.

lees verder

Intentieovereenkomst zorgwoningen Zeeheldenwijk getekend

Patrimonium is een van de partijen die de intentieovereenkomst heeft getekend voor de realisatie van zorgwoningen met dagbesteding in de nieuwe Zeeheldenwijk.

lees verder 

Nieuwsbrief Deurpost mei 2020

Patrimonium heeft een nieuwe editie van haar nieuwsbrief ”Deurpost” uitgebracht. Hier kunt u ondermeer lezen  dat wij ons kantoor weer opstellen voor  publiek. Daarnaast leest u over onze nieuwbouwprojecten en het huurbeleid.

Lees hier onze Deurpost van mei

Older Posts

Custom Post Images